Berita Artis

Hattan kini bergelar Datuk


Hattan atau nama sebenarnya Mohd Sukri Shahabudin apabila dikurniakan Darjah Kebesaran Mahkota Pahang Peringkat Kedua, Darjah Indera Mahkota Pahang (DIMP) yang membawa gelaran Datuk.
Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah telah berkenan menyampaikan anugerah tersebut dalam satu istiadat di Balairung Seri Istana Abdu Bakar, Pekan. Kami di Media Malaya ingin mengucapkan tahniah kepada beliau.


Zarina AnjoulieTak paham betul kami dengan kisah-kisah Zarina ni. Kami rasekan, die ni dah layak diberi gelaran puteri kontroversi. Sentiase ade gosip tapi bak orang kate habuk pun tarak. Khabar angin terbaru apabila gambarnya dicium oleh seorang jejaka tidak dikenali telah tersebar di laman twitter. Hailah, baru saje bergaduh dengan Lufya mengenai isu wajah seiras, kini timbul pulak kisah yang ini. Macam-macamlah Zarina Anjoulie ni.

Zarina AF2 bertudung


zarina-tudung1
Bulan Ramadan semakin hampir, kerap kita lihat gambar artis semakin ramai bertudung apabila bergambar. Tetapi kalau perubahan ini hanya setakat menghormati bulan yang mulia ini, simpan sahaja di dalam rumah. Lagi gambarnya bertudung menyusul…